Beschadigd haar? Vertrouw op John Frieda

Wil je er zeker van zijn dat je goede beautyproducten gebruikt? Kies dan voor de items die bekroond zijn met een Beauty Astir.

Op dinsdag 5 februari zijn de Beauty Astirs 2012 op feestelijke wijze uitgereikt. Deze awards worden ieder jaar door de Vereniging van Cosmeticajournalisten – bestaande uit 42 beautyredacteuren en freelance journalisten – toegekend aan de beste cosmeticaproducten van het jaar. In totaal werden 18 awards in 11 categorieën verdeeld. De Full Repair lijn van John Frieda kwam als nummer één naar voren in de categorie Best Hair (Mass). Deze haarverzorgingslijn is verrijkt met Inca Inchi olie en biedt een gerichte oplossing voor beschadigd, overbehandeld haar dat herstel nodig heeft, zonder dat je daarvoor je full body style hoeft op te geven. Het juryrapport was niets dan lovend:

“Ons haar heeft best wat te verduren: we stylen, föhnen, kleuren, touperen en borstelen er wat op los tegenwoordig. Resultaat: overbehandeld haar. John Frieda zorgt dat al die uitgebluste bosjes tenminste weer een beetje pit krijgen. Lees: het wordt voller, soepeler en sterker, zonder je haar te verzwaren – wat vrij uitzonderlijk is voor dit soort grondige herstellende verzorgingsseries. Kortom: het werkt (meer volume), het is betaalbaar (fijn in deze tijd) en komt uit de koker van ‘s werelds aardigste kapper (we all love John). Win-win-win.”

www.johnfrieda.nl

Lees ook:John Frieda bekroond
Lees ook:John Frieda weer in de prijzen gevallen
Lees ook:John Frieda Thermal Protection Hairserum: geen pluishaar meer!
Lees ook:John Frieda komt naar Nederland
Lees ook:Met je BFF’s naar John Frieda salon Londen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>